Acer Aspire 3 A315-41-R7S0

Acers bærbare giver dig meget for pengene.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Acer
7.8

Acer Aspire 3 er en allround computer, der ikke forsøger at give sig ud for mere, end den er. Her er ingen dyre grafikkort eller lynhurtige tilslutningsmuligheder. Du får der imod en udmærket hverdagscomputer til en fornuftig pris.

Skærmen leverer et fint billede, så længe du sidder lige foran og kigger vinkelret ind i panelet. Hvis du kommer til at vippe skærmen blot et par grader op eller ned, så flyder farverne ud, og skærmbilledet bliver svært at tyde.

Billedet serveres af et beskedent grafikkort, som er bygget sammen med processoren. Det klarer langt de fleste opgaver fint, men det er ikke just beregnet til krævende computerspil.

Tastaturet er stort og har en behagelig tastegang, så du er ikke i tvivl om, at tasterne er blevet trykket ordentligt ned, når du skriver. Plastikkabinettet giver sig lidt, når man hviler håndleddene på det, så man får indtrykket af en lidt billig konstruktion, men det er ikke noget, der går ud over funktionaliteten.

I højre side sidder et numerisk tastatur med nogle tætsiddende taster. Mine fingre var lidt for brede til at kunne betjene det med tre fingre ved siden af hinanden. I stedet måtte jeg tampe tallene ind i mit regneark med pegefingeren, men det gik nu stadig hurtigere, end at bruge talrækken over bogstaverne.

Der sidder rigtig gode tilslutninger i siderne af Aspire 3, fx er der både HDMI og SD-kortlæser. En god gammeldags kabelnetværkstilslutning (Ethernet) er der også blevet plads til. Det er ellers efterhånden lidt af en sjældenhed i dag.

Alle mine hastighedsmålinger af Aspire 3 ydelse viste resultater, som var lidt på det jævne, men computeren havde ingen problemer med fx at afspille HD-videoer på YouTube, og den klarer fint at afvikle de meste almindelige Windows-programmer.

Hvis prisen er den afgørende faktor, når du køber ny pc, så er Acer Aspire 3 bestemt værd at tage med i overvejelserne.

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ Gode tilslutninger

+ Lav pris

+ Ydelsen er på det jævne

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Aspire 3 er måske ikke lige frem perfekt, men du får meget computer for pengene her.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
Bærbare pc
Processor
AMD Ryzen 3 2200U
Grafikkort
AMD Radeon Vega 3 Graphics
Hukommelse (RAM)
4 gigabytes
Lagerplads
128 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
Netværk
802.11ac
Mål
38 x 26 x 2 cm
Vægt
2,1 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home
Benchmark (højest er bedst)
2251