MICROSOFT LUMIA 650

Microsoft Lumia 650

God Windows-telefon til fornuftig pris

af #Telefon #Microsoft
9.0

Lumia 650 er en Windowsmobil i mellemprisklassen. På trods af den fornuftige pris har den ganske fine specifikationer og overrasker i det hele taget positivt på de fleste områder.

Fra det øjeblik du tager telefonen i brug, er den en fornøjelse at arbejde med. Den er overraskende let, men føles alligevel solid i hånden, takket være aluminiumsrammen langs kanten. Styresystemet er Windows 10 og er som sædvanligt nemt at finde rundt i og reagerer hurtigt, på trods af at telefonens processor ikke er den allerkraftigste, og at der kun er én GB ram indbygget.

Lumia-telefoner har en lang tradition for at have imponerende kameraer, og Lumia 650 er heller ikke tabt bag en vogn, hvad det angår. Telefonens indbyggedekamera på otte megapixels tager skarpe, flotte billeder, der dog, naturligvis, ikke kan måle sig med topmodellernes kameraer.

Det frontvendte kamera tager også gode selvportrætter og er forrygende til videosamtaler. Telefonens skærm er ”kun” på 720 x 1280 pixels, men leverer et godt, skarpt billede.

Den lavere skærmopløsning er samtidig med til at give Lumia 650 en ganske imponerende batteritid, til trods for at batteriet kun er på 2.000 mAh. Det er dog ganske skuffende, at se en Windows 10-telefon, hvor man ikke kan bruge en af det nye styresystems allermest interessante funktioner, Continuum.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En rigtig god Windowstelefon, der imponerer på de fleste områder.

Specifikationer

Mærke
Microsoft
Processor
1,3 GHz Qualcomm Snapdragon 212
Hukommelse (RAM)
1 GB
Lagerplads
16 GB
Skærmstørrelse
5 tomme
Skærmopløsning
720 x 1280 pixels
Batterikapacitet
2.000 mAh
Styresystem
Windows 10
Mål
14,2 x 7,1 x 0,7 cm
Vægt
122 gram