HTC Desire 530

HTC Desire 530

Desire 530 er en billig telefon, der ikke helt leverer varen.

af #Telefon #HTC
6.4

HTC var helt med i front, da de første Android-telefoner dukkede op. HCT Desire var en meget telefon i 2010, og HTC har holdt fast i navnet lige siden.

Der er sket meget mellem den oprindelige Desire-telefon og HTC Desire 530, der er en telefon i den billige ende af smartphone-feltet.

Billig er som regel godt, men selv til en den forholdsvis lave pris, så skuffer Desire 530 lidt.

Skærmen, kameraet og batteritiden er sådan set fine nok, men processoren falder lidt igennem. I samspil med den ikke helt tidssvarende mængde RAM, så gør processoren simpelthen telefonen for langsom. Jeg åbnede en håndfuld apps og vendte tilbage til telefonens menu, og der var mærkbare forsinkelser, når jeg bladrede mellem menuens sider i HTC’s tilrettede Android-system, Sense.

Telefonens bagside er i plastik, og man har et godt tag i telefonen, når man bruger den. Samtaler går fint igennem med god lydkvalitet i begge ender.

Telefonen er fyldt med apps, når man tænder den første gang, og det er sandsynligvis de færreste af dem, du får brug. Vi foretrækker altså selv at vælge apps i Google Play Butik, tak.

Hvis du er på udkig efter en billig telefon, så ligner Desire 530 ikke noget oplagt førstevalg. Andre firmaer, som fx Samsung, har bedre alternativer på hylderne.

Konklusion

Prisen er klart det bedste ved Desire 530, der nok egner sig bedst, hvis man er førstegangskøber.

Specifikationer

Mærke
HTC
Processor
Snapdragon 210
Hukommelse (RAM)
1,5 GB
Lagerplads
16 GB
Skærmstørrelse
5 tommer
Skærmopløsning
720 x 1280
Batterikapacitet
2200 mAh
Styresystem
Android 6.0
Mål
14,7 x 7,1 x 0,8 cm
Vægt
140 gram
Fingeraftrykslæser
Nej
Udskifteligt microSD-kort
Nej