MSI GK-701

MSI GK-701 Mekanisk keyboard

En sand fornøjelse for fingrene

af #Tastatur #MSI
9.0

I den stadig voksende mængde af computertilbehør fra MSI kommer der nu et mekanisk tastatur, som kan gøre selv den mest kræ- vende bruger tilfreds – og tilmed til en pris, der let kan konkurrere med tilsvarende produkter fra andre store mærker.

Alt ved MSI GK-701 virker solidt. Tastaturets overflade er lavet af tykt aluminium, der føles særdeles robust, de mekaniske taster er testet til at holde til 50 millioner tastetryk, kablet er udstyret med et guldbelagt USB-stik – ja, selv de gummibelagte fødder føles overraskende holdbare og giver et tilfredsstillende ”klik”, når du folder dem ud.

For kendere af mekaniske tastaturer kan vi nævne, at GK-701 er udstyret med brune Cherry-tastekontakter. Der er altså tale om en rigtig god ”all-round”- kvalitetstastekontakt.

Som en ekstra lille bonus har flere af tastaturets knapper en dobbeltfunktion som multimedieknapper, så du fx kan skrue op og ned for lyden eller stoppe, pause eller spole i film eller musik direkte fra tastaturet.

Alt i alt er det et godt og gennemarbejdet tastatur til dig, der bruger mange timer på at arbejde ved tasterne. Den eneste lille mangel er, at tastaturet ikke har en håndledsstøtte, men er du ikke vant til at bruge det, så er der faktisk slet ingen minusser.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et rigtig godt tastatur til dig, der skriver meget. Byggekvaliteten er i top.

Specifikationer

Mærke
MSI
Forbindelse
USB
Antal taster
105
Lys i taster
Ja, rød
Andet
Cherry MX Brown