Deltaco Wireless Bluetooth mini keyboard

Deltaco TB-119

Deltaco har udviklet et kompakt keyboard, du kan have med i tasken.

af #Tastatur #Deltaco
7.5

Deltaco TB-119 Wireless Bluetooth mini keyboard er i bund og grund det, som produktnavnet angiver: Et lille keyboard, der tilsluttes via Bluetooth – primært til din tablet eller telefon.

Keyboardet er ultrakompakt designet med mindst mulig spildplads. Medie-taster som fx lydstyrkeregulrering er flyttet til genvejstaster, der aktiveres ved en tastekombination med Funktionstasten.

Tasterne er lige så store som på et konventionelt keyboard, men alle tangenter er pakket helt tæt sammen. Det krævede for mig lidt ekstra tilvænning, hvilket i sagens natur gav en del flere slåfejl.

Det er nemt at tilslutte Deltaco TB-119. På bagsiden findes både en tænd-sluk-knap og en USB-port til at genoplade tastaturet . På bunden er en ”pair”-knap: Trykker du på den, kan du parre keyboardet i din telefon, tablet eller computers Bluetooth-indstillinger. Og så er du klar til at bruge dit trådløse keyboard på op til 10 meters afstand.

Bagbeklædningen er af rustfrit stål, der gør, at keyboardet nok er stilrent. Men det resulterer også i en højere vægt, hvilket går imod grundtanken om et kompakt mini-keyboard, der er let at transportere.

Tasterne afgiver ikke meget støj ved brug, hvilket gør Deltaco TB-119-keyboardet optimal til brug, hvis du bruger den steder, hvor du vil genere mindst muligt.

Deltaco Wireless Bluetooth mini keyboard kan købes via Pricerunner.

Konklusion

TB-119 er kompakt også en smule tung. Et godt køb til tekstbehandling på farten.

Specifikationer

Mærke
Deltaco
Forbindelse
USB