Deltaco TB-630

Deltaco TB-630

Smart tastatur til tablet og mobil.

af #Tastatur #Deltaco
7.8

Hvis du bruger din tablet eller mobil til at skrive lange beskeder, e-mails og dokumenter, bør du droppe de virtuelle taster på skærmen og i stedet bruge et rigtigt tastatur. Deltaco TB-630 er et trådløst tastatur med taster i samme størrelse, som på dit pc-tastatur. Så snart du har aktiveret Bluetooth på fx din tablet, kan du ”parre” den med tastaturet og gå i gang med at skrive langt hurtigere og mere effektivt end uden tastaturet. med din tablet, iPad eller smartphone og når de er forbundet.

Du kan også bruge TB-630 med en almindelig pc, der også har indbygget Bluetooth. Det har nemlig en Windows-tast, foruden blandt andet Ctrl, Alt og Alt Gr, som kendes fra almindelige pc-tastaturer.

Deltaco TB-630 er slankt og har samme bredde som den lange side på et A4-ark. De fire aflange gummifødder på undersiden sikrer, at tastaturet står rigtig godt fast på selv glatte bordflader. Tasterne, der er baggrundsbelyste, er udmærkede og minder i kvalitet om dem, man finder på bærbare pc’er i den billige ende. Det egner sig bedst til en plads i hjemme, så du nemt og hurtigt kan tilslutte det din tablet, når du har brug for at skrive lange tekster hurtig. Det indbyggede batteri lades op med et microUSB-stik, så du kan bruge en almindelig telefonoplader.

Deltaco TB-630 kan købes her via Pricerunner.

Konklusion

Deltaco TB-630 fungerer med stort set alle tablets og smartphones og gør dig i stand til at skrive væsentlig hurtigere på disse enheder.

Specifikationer

Mærke
Deltaco
Forbindelse
Bluetooth
Antal taster
78
Lys i taster
Ja
Andet
Vægt: 336 gram