ASUS ZENPAD 8.0

ASUS ZENPAD 8.0

Middelmådig ASUS-tablet

af #Tablet #ASUS
7.0

Luksus på dine betingelser. Sådan betegner ASUS selv tabletten ZenPad 8.0, men den beskrivelse er ikke ligefrem præcis. Designet er ganske vist enkelt og pænt, men ydelsen skriger på ingen måde luksus. Starter vi med det flotte ydre, så har ASUS formået at bygge en tablet, hvor skærmen udgør 76,5 procent af fronten.

Rammen er smal, og det er kun kamera, en skrattende højttaler samt et ASUS-logo, der bryder den mørke, blanke overflade. Bagbeklædningen kan skiftes, hvis den bliver slidt, grim, eller du blot vil have en ny farve. Tabletten virker desuden solid nok til at kunne klare nogle knubs, når du har den med på farten.

Skærmbilledet er bestemt også fint, når vi tager prisen i betragtning. Der er god skarphed og en pæn portion lysstyrke, men ydelsen er knap så imponerende. Snapdragon 410-processoren er af ældre dato, og det skinner igennem. Android-styresystemet flyder fint, men processoren kommer i problemer, når den skal afvikle spil og andre datatunge apps.

ZenPad 8.0 gør sig derfor bedst til helt almindelige kontoropgaver og som robust tablet, du kan tage med dig overalt. Det klarer den dog også glimrende med op til 10 timers batterilevetid og plads til et simkort med dataabonnement.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Enkel tablet til de mest basale behov, hvilket prisen også afspejler.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Processor
Qualcomm Snapdragon 410 1,2 GHz
Hukommelse (RAM)
2 GB
Lagerplads
16 GB
Skærmstørrelse
8 tommer
Skærmopløsning
1280 x 800 pixels
Batteritid
Op til 10 timer
Styresystem
Android 5.0
Mål
20,9 x 12,3 x 0,85 cm
Vægt
350 gram
Kamera
5 MP bagpå, 2 MP foran
Udskifteligt microSD-kort
Ja