ASUS ZENPAD 10 ZD300CL

Asus Zenpad 10 ZD300CL

Skuffende 2-i-1-pc

af #Tablet #ASUS
3.0

Lad det være sagt med det samme: Leder du efter en lille 2-i-1-computer, så findes der bedre løsninger på markedet end ASUS ZenPad 10. Det starter ellers godt, når du åbner pakken: Tabletten føles godt i hånden, og bagbeklædningen giver et godt greb om den. Tastaturet sættes let på ved hjælp af magneter og tages lige så let af igen.

Desværre ødelægges helhedsindtrykket, lige så snart du tænder for maskinen. Styresystemet er Android 5.0 Lollipop, der egentlig ser ud til at køre udmærket på denne tablet, men skærmen gør, at oplevelsen bliver langsom og frustrerende. Den reagerer ikke altid helt, som du forventer. Under alle omstændigheder er det ærgerligt, da Android 5.0 er et udmærket styresystem.

Skærmen er dog ikke det eneste problem for ASUS ZenPad 10. Du må tage til takke med et middelmådigt billede, der virker grumset, på trods af en egentlig udmærket opløsning på papiret. Da vi sætter tabletten på prøve med et par krævende spil, må vi dog hurtigt sande, at specifikationerne simpelthen ikke kan følge med.

Ser du mange film på din tablet, vil du dog blive glædeligt overrasket over ASUS ZenPad 10’s lyd, der er fremragende både i tastaturets højttalere og i hovedtelefoner.

Endelig har ASUS ZenPad to kameraer: Et frontvendt på to megapixels til selfies og videoopkald og et på bagsiden på fem megapixels. Billeder taget med kameraerne ser selvsagt skuffende ud, når du ser dem på tablettens egen skærm, men selv hvis du kigger på billederne på en ordentlig skærm, vil du se, at ASUS også har valgt at spare, når det kommer til kameraerne.

Konklusion

ASUS ZenPad 10 leverer god lyd, men det er desværre ikke nok til at retfærdiggøre prisen.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Processor
Intel Atom Z3560 Quad-Core, 64-bit
Hukommelse (RAM)
2 GB
Lagerplads
32 GB
Skærmstørrelse
10,1 tommer
Skærmopløsning
1280 x 800
Batteritid
9 timers
Styresystem
Android 5.0 (Lollipop)
Mål
25,3 x 17,2 x 0,8 cm
Vægt
510 gram
Kamera
5 megapixels, 2 megapixels