AOC U3277PQU

AOC U3277PQU

Stor skærm til god pris

af #Skærm #AOC
9.0

Computerskærme bliver stadig større, og priserne følger for det meste med. Derfor er det rart at se firmaet AOC komme på banen med deres nye topmodel, der, på trods af imponerende specifikationer, formår at holde prisen på et fornuftigt niveau. Det er stadig ikke en billig skærm, men til en pris under 7.000 kroner er den billigere end tilsvarende skærme fra andre mærker.

De indledende manøvrer med skærmen var lidt mere bøvlede, end man ellers ser på skærme i dag: Standeren, skærmen står på, var besværlig at sætte på, og der skulle bruges skruetrækker for at samle den. Det var ikke et stort problem, men det nævnes, fordi de fleste andre skærme er lidt lettere at gå til. Til gengæld er skærmen nemmere at tage i brug, hvis du har et vægophæng, den skal op på.

Når først skærmen er samlet, går alt som en leg. Skærmen kan drejes op på højkant, så du nemt har adgang til strøm- og skærmstik. Du kan både koble skærmen til computeren med almindeligt HDMI og DisplayPort-stik. På bagsiden finder du også fire USB-stik, så du let kan tilslutte andre enheder.

Indstilling af fx lys og kontrast foregår ved hjælp af små knapper på undersiden af skærmens højre kant, der, på trods af knappernes klejne størrelse, er nemme at bruge. Skærmens størrelse på 32 tommer er fantastisk i enhver arbejdssituation, hvor du får ekstra plads til at flytte dine dokumenter rundt og sagtens kan have to vinduer åbne side om side, uden at det bliver for klemt. Desuden er den kæmpestore skærm temmelig imponerende at se film på.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Skærmen vil tilfredsstille langt de fleste krav fra folk, der er på udkig efter en god, stor skærm.

Specifikationer

Mærke
AOC
Størrelse
32 tommer
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Format
16:9
Tilslutning
VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, 4 x USB
Paneltype
IPS
Responstid
4 ms
Mål
74,2 x 65,9 x 17,1 cm
Vægt
11,5 kg