Incomedia WebSite X5 Evolution 13

Incomedia WebSite X5 Evolution 13

Omfattende program gør det nemt at lave flotte hjemmesider.

af #Programmer apps spil #Incomedia
8.7

Hvis du vil oprette din egen hjemmeside, blog eller onlinebutik, kan du med fordel bruge et program, der gør opsætningen nem og det færdige resultat til en brugervenlig og visuel ydelse. Det kan WebSite X5 Evolution 13 hjælpe dig med. Programmet er til dig, der forstår de grundlæggende begreber og hvordan, en typisk hjemmeside opbygges.

Når du åbner WebSite X5 Evolution 13 første gang, kan du trykke på Start for at gå i gang med den guide, der hjælper dig med at oprette et nyt hjemmeside-projekt.  Guiden består af fem trin, der begynder med indstillinger, hvor du blandt andet definerer hjemmesidens navn og adresse på nettet. Næste punkt er valg af skabelon.

Du kan vælge mellem flere hundrede skabeloner inddelt i kategorier med temaer som onlinebutikker, mad, rejser, biler, kunst og meget mere. Et rigtig fint udvalg, og du kan sagtens tilpasse en skabelon efter dit behov – eller købe nye hos producenten fra programmets startmenu

Når du har skabelonen på plads og foretaget de nødvendige justeringer, skal du definere sides opbygning med forside og undersider. Herefter kan du gå i gang med at fylde indhold på de enkelte sider.

Det foregår ved at trække elementer ud på siden. Et element kan fx være tekst, billede, tabel, galleri, video, lydklip og felter til e-mail eller gæstebog. Har du valgt ”Image”, skal du udvælge et billede på din computer eller på nettet med et link. Du kan indstille, hvordan din side skal indrette sig efter, om den besøgende fx bruger en browser på en computer eller en mobiltelefon.

Femte og sidste trin kan du uploade din side til internettet via en server – en FTP-forbindelsen, som du selv skal have hos en webudbyder eller på dit eget netværksdrev. Alternativt kan du eksportere siden til et drev eller gemme dit projekt under X5.

WebSite X5 Evolution 13 kan købes på denne hjemmeside.

Konklusion

WebSite X5 Evolution er et godt værktøj til at skabe og holde styr på hjemmesider uden, at du behøver kende til html, css og andre avancerede websprog. Men det tager noget tid at lære at bruge og udnytte dets fulde potentiale.

Specifikationer

Mærke
Incomedia
Funktioner
Opret og design hjemmesider, upload til internettet via FTP
Styresystem
Windows
Sprog
Engelsk