Xara Photo & Graphic Designer 365

Fuld kontrol med billeder og grafik

af #Programmer apps spil
8.8

Gør dine bedste fotos fra feriealbummet endnu bedre, og styk flotte invitationer sammen til dine kommende fester i ét og samme program. Det er faktisk muligt i Xara Photo & Graphic Designer 365, der byder på adskillige funktioner på særdeles brugervenlig facon.

Brugerfladen er ganske vist kun på engelsk, og det kræver lidt tid at få styr på, hvor de forskellige funktioner gemmer sig i menuerne. Der er dog ingen grund til at lade sig afskrække, for du får masser ud af Xara Photo & Graphic Designer 365, når der først er styr den basale navigation.

Især billedbehandlingen er lige til at gå til. En overskuelig menu med ikoner i venstre side af programvinduet giver nem adgang til de vigtigste funktioner, og det er ingen sag at forbedre kontrasten, lege med farverne eller fjerne røde øjne.

Begyndere får nemt styr på de enkle funktioner, og øvede kan kaste sig ud i de mere avancerede funktioner som arbejdet med grafiske elementer i 3D.

Brugervenligheden er ligeledes i top, når opgaven hedder grafisk layout af en folder eller invitation. Xara Photo & Graphic Designer 365 tilbyder en lang række af de funktioner, som du finder i dyre programpakker fra Adobe, og det er nemt at gå til.

Ved første møde tog det mig eksempelvis under en halv time at lave en basal trefløjet folder – blandt andet fordi du har adgang til et mindre billedgalleri af stockbilleder, som du frit kan råde over.

Konklusion

Funktionsrigt program, der gør det nemt at billedbehandle og lave grafisk layout til en udmærket pris.

Specifikationer

Funktioner
Billedredigering, 3D-redigering, Grafisk layout
Formater
PDF, JPG, TIFF, PNG, XAR, PSD, GIF
Styresystem
Windows Vista, 7, 8, 8.1 og 10
Systemkrav
Intel Celeron/AMD Sempron eller nyere, 500 MB RAM og 300 MB lagerplads
Sprog
Engelsk