Amazon Prime Video har serier, der er produceret specielt til tjenesten, men du må undvære de danske tekster.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er et billigt alternativ til HBO Nordic og Netflix.

af #Programmer apps spil #Amazon
7.3

Amazon vil gerne være mere end “bare” en gigantisk internetbutik. Nu inviterer firmaet derfor danske kunder indenfor i sin videostreamingtjeneste på nettet, Amazon Prime Video.

Prime Video udfordrer de to dominerende streamingtjenester i Danmark, Netflix og HBO Nordic, men der er et stykke vej endnu, før Amazon for alvor er med i konkurrencen. Det er fx et stort minus, at der endnu ikke er danske tekster til indholdet. Du må klare dig med de engelske.

Til gengæld er der allerede fra begyndelsen programmer, der er produceret særligt til Amazon Prime Video. Du kan fx se holdet bag bilprogrammet Top Gear, som folder sig ud i en ny, stort anlagt serie.

Billedkvaliteten er på højde med fx HBO Nordic, og du kan se indholdet på både pc, tablet og telefon. Prisen er heller ikke så tosset. I de første seks måneder er den kun 2,99 euro om måneden. Derefter stiger den til 5,99 euro (cirka 45 kroner). Hvis du lige vil se tjenesten an, kan du også få en gratis prøveuge. Prime Videos største problem er manglende understøttelse af Chromecast, så det er lidt besværligt at få vist indhold på dit tv.

Kan prøves her:
www.primevideo.com

+ Gode, nye serier
+ Velfungerende apps

– Ingen Chromecast-understøttelse
– Ingen tekster

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Amazons videotjeneste byder på egenproduceret indhold, men der mangler danske tekster og understøttelse af Google Chromecast.

Specifikationer

Mærke
Amazon
Funktioner
Streaming
Sprog
Engelsk
Andet
Pris pr. måned: 2,99 euro første halve år, herefter 5,99 euro pr. måned