PAGEWIDE PRO 452DW

HP PageWide Pro 452dw

Printer til HELE skrivebordet

af #Printer #Hewlett Packard (HP)
4.0

HP’s nye PageWide Pro 452dw er en ganske almindelig printer – med størrelse som en multifunktionsprinter. Printeren rummer et nyt udskriftssystem fra HP, der anvender meget store blækpatroner og dermed skulle være yderst økonomisk i drift.

Desværre lider den af samme kvaler som sin storebror: Ved udskrift af rene tekstdokumenter var første side klar fra printeren efter 11 sekunder, mens 15 sider lå klar efter 33 sekunder. Selv om det ikke helt svarer til HP’s egne tal, er det ikke helt urimeligt. Men da vi printede PDF-dokumenter med en blanding af tekst og grafik, gik det afsindig langsomt. Første side var ude af printeren efter 1 minut og 58 sekunder, mens det tog mere end syv minutter at udskrive alle dokumentets 48 sider.

PageWide Pro 452dw har en høj pris for en printer alene. De særlige blækpatroner koster i en højkapacitetsudgave cirka 1.000 kroner stykket. Printeren giver adgang til HP’s ePrint, hvor du kan e-maile dokumenter og billeder til printeren for at udskrive dem. Desværre virker systemet ikke fra vores adresser, som slutter med @komputer.dk – så vi frygter, at der også er problemer med andre domæner.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Printer med nyt blæksystem, som klarer sig fint til tekst og knap så godt til blandet grafik

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)