Epson Expression XP-830

Epson Expression Premium XP-830

Flot priner med jævne præstationer

af #Printer #Epson
7.7

Epsons Expression Premium XP-830 falder hurtigt i øjnene, når printeren står på en lige linje med en stribe konkurrenter. Den fylder ikke meget i landskabet, men det mørke design og de bølgede former gør faktisk Expression PremiumXP-830 til en relativt pæn printer.

Evnerne lever desværre ikke helt op til det pæne ydre, for alt i én-printeren præsterer over en bred kam marginalt bedre end middelmådigt. Modellen udskriver i et udmærket tempo, og der er kun lille tidsforskel mellem udskrift af ren tekst og grafik. Efter ca. 20 sekunder ligger det første ark pænt i udbakken, og det tempo holder alt i én-printeren nogenlunde, indtil bakken er fyldt op med kun 30 ark A4-papir.

Tempoet virker til at koste en smule på kvaliteten, der kun er en smule over middel. Tekstudskrifterne fremstår flere steder lettere slørede, og især har tegn i fed ujævne kanter. Farveudskrifterne ser ved første øjekast fine ud med masser af detaljer, skarphed og en god mængde farver. Teksten mellem de grafiske elementer har tendens til at blive meget sløret, og i visse tilfælde får printhovedet slet ikke optegnet bogstaverne.

Epsons alt i én-printer kan mere end udskrive

Helt modsat ser det ud, når vi vil scanne billeder eller dokumenter. Her tager Expression Premium XP-830 sig god tid til at få samtlige detaljer med, og kvaliteten af især indscannede billeder er god. Den automatiske beskæring virker ikke helt til perfektion, men selve billedet står næsten i samme kvalitet som originalen.  Du behøver desuden slet ikke bruge din pc til opgaven, for du gemme resultatet direkte på en USB-nøgle eller et hukommelseskort, der blot er to af alt i én-printerens tilslutningsmuligheder.

Find nærmeste forhandler her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Expression Premium XP-830 lever i bogstavelig forstand op til navnet alt i én-printer. Den er alsidig og leverer et fornuftigt resultat ved langt de fleste opgaver.

Specifikationer

Mærke
Epson
Type
Multifunktionsblæprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
5760 x 1440 dpi
Opløsning scanner
9600 x 9600 dpi
Antal blækpatroner
5
Tonerkapacitet
250 sider
Tilslutninger
USB 2.0, kortlæser
Netværk
802.11 b/g/n
Mål
39 x 33,9 x 19,1 cm
Papirskuffe
100
Print af A4-foto
26
Print af 10 x 15 cm foto
20
Farvesider pr. minut
3,1
S/H sider pr. minut
4,2