MFCJ4620DW

Brother MFC-J4620DW Injekt

Uskarp printer med smart detalje

af #Printer #Brother
6.4

Brothers MFC-J4620DW Inkjet har én funktion, som de færreste printere i samme størrelse og prisklasse kan bryste sig af – muligheden for at udskrive i A3. Du kan ganske vist kun udskrive et ark ad gangen, og du må selv fodre printeren med papir, men muligheden er der. Den funktion skal du dog bruge flittigt, hvis det for alvor skal gøre op for de mangler, som maskinen har.

Udskriftskvaliteten er svingende, hvor især de grafiske udskrifter skiller sig negativt ud. Billederne mangler konsekvent farve, og kontrasten er på flere billeder svag. Bogstaver i lette skrifttyper bliver desuden let utydelige, hvis der er mange grafiske elementer på udskriften. Sider med ren tekst tager sig bedre ud, men det er nemt at finde typer med lettere udvaskede kanter, når vi kigger grundigt efter.

Scanning af billeder er heller ingen positiv oplevelse. Det starter godt med den brugervenlige menu og den fine berøringsfølsomme skærm, der fint reagerer på tast og tryk. Derefter går scanningen hurtigt, men resultatet er ubrugeligt, for billedet er ufatteligt grynet. Det er ærgerligt for Brother MFC-J4620DW er forholdsvis hurtig, let at betjene, og så er både indgang og patroner gemt smart af vejen bag to låger på fronten af maskinen.

Find nærmeste forhandler her

Konklusion

Brother har gjort flere smarte træk, når det kommer til design af deres relativt hurtige alt i én, men det rækker ikke vidt, når udskriftskvaliteten er så ringe.

Specifikationer

Mærke
Brother
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A3
Opløsning printer
6000 x 1200 dpi
Opløsning scanner
2400 x 2400 dpi
Antal blækpatroner
4
Tonerkapacitet
Ca. 554
Tilslutninger
USB 2.0, kortlæser
Netværk
802.11 b/g/n
Mål
48 x 29 x 18,8 cm
Papirskuffe
150
Print af A4-foto
20
Print af 10 x 15 cm foto
18
Farvesider pr. minut
4
S/H sider pr. minut
5,6