TP-Link TL-PB5200

TP-Link TL-PB5200

Praktisk mobiloplader til rejsen.

af #Powerbank #TP-Link
8.6

En powerbank er en mobil oplader, som du kan have med dig overalt og bruge, hvis din mobiltelefon eller tablet er ved at løbe tør for strøm. TP-Link TL-PB5200 er en powerbank med en kapacitet på 5200 mAh og en størrelse, der gør det nemt at have den med i en taske eller baglomme. Med en vægt på 135 gram, er det ikke den, som tynger bukserne ned.

I teorien kan TP-Links powerbank fuldt oplade en enhed med et batteri på samme størrelse, men virkeligheden er en anden. Komputer for alles målinger viser, at du kan forvente en udnyttelse på lige under 70%. Det rækker til godt halvanden gange opladninger af en gennemsnitlig mobiltelefon.

Hvis du trykker på powerbankens power-knap, tændes de små LED-lamper, der viser det aktuelle batteriniveau.  Hvis alle fire lamper lyser, er batteriet fuldt opladet.

Der følger et løst USB-kabel med, som du kan bruge til at lade dine enheder op, og når TP-Link TL-PB5200 selv skal have ny energi. Det havde været smart med et indbygget kabel, så du aldrig glemmer eller taber det.

Du kan købe TP-Link TL-PB5200 her via Pricerunner.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

TP-Link TL-PB5200 er en praktisk lille powerbank, der kan forsyne din telefon med strøm til en hel weekend.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Kapacitet
5200 mAh
Tilslutninger
USB
Mål
9,3 x 5,4 x 2,2 cm
Vægt
135 gram