TP-LINK 6700 mAh Power Bank

Power banks er drønsmarte, og nu har TP-Link sat sig for, at de også skal være blærede at se på.

af #Powerbank #TP-Link
10.0

Hvis du har en smartphone, og endnu ikke har vænnet dig til at have power bank i tasken, er den lækre TP-Link 6700 et rigtig godt sted at starte. De fleste smartphones holder ikke på strømmen i meget mere end en dags tid, og det kan være frustrerende at se batteriprocenten på telefonen dale drastisk dagen igennem, bare fordi du vover at bruge den. Med en power bank behøver du ikke stresse over, hvornår du igen får mulighed for at oplade din telefon. Det er en virkelig rar fornemmelse.

Oplader hurtigt
Banken lades op med et USB-kabel, og rummer nok strøm til fuld genopladning af en smartphone to til tre gange. Der er et diskret display på forsiden med fire små lys, som viser, hvor meget strøm der er tilbage. Selve designet af power banken er hamrende blæret med sine sort-guld farver. Opladninger af udstyr går ret hurtigt, og på under en time vil du have flere timers nyt liv i din telefon.

Vi kan anbefale TP-Links power bank helt uden forbehold. Den er effektiv, fylder ikke alverden og ser brandgodt ud. Meget mere kan man dårligt ønske.

TP-LINK 6700 mAh Power Bank kan købes her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Når du først har vænnet dig til at have en power bank i tasken, kommer du ikke til at kunne undvære den. Og med denne lækre sag fra TP-Link går du ikke galt i byen.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Kapacitet
6700 mAh
Tilslutninger
USB, Micro USB
Vægt
250 gram