Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Hårdfør mobil oplader til ture i det fri

af #Powerbank #Sandberg
8.5

Hvis din mobiltelefon eller tablet er ved at løbe tør for strøm, og der er langt til nærmeste stikkontakt, kan en transportabel oplader redde dagen. Sandberg Waterproof Powerbank 6000 fungerer som et ekstra batteri, der kan oplade dine mobile enheder. Kapaciteten er 6000 mAh, og det rækker til cirka to opladninger af en smartphone – tre, hvis batteriet i enheden har en lille kapacitet. Det er ganske udmærket, selvom du kan finde alternativer med højere kapacitet til lavere pris.

Det er et stort plus, at Waterproof Powerbank 6000 tåler vand, og er ekstrem robust, så den egner sig også til ture i vildmarken. Har du brug for lyst, til fx at finde et nøglehul i mørke, kan du trykke to gange på Power-knappen, der tænder en LED-lampen, der fungerer som en lommelygte.

Der er desværre intet indbygget kabel i opladeren, men der følger et microUSB-kabel med, så du kan oplade enten powerbanken selv eller en mobil enhed.

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 kan købes direkte hos Sandberg.

Konklusion

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 er en solidt bygget transportabel oplader, der tåler at blive brugt under alle vejrforhold.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
6000 mAh
Tilslutninger
1 x USB, 1 x microUSB
Mål
11,5 x 6,0 x 2,0 cm
Vægt
162 gram
Andet
Vandafvisende