Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000

Er du på udkik efter en powerbank, der kan holde til lidt af hvert? Så er Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 klar til at hjælpe dig!

af #Powerbank #Sandberg
9.8

Fra det øjeblik, du pakker din Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 ud, er du ikke i tvivl om, at du har med et holdbart produkt at gøre. Alle kanter er belagt med tykt gummi, indgange dækket af tilsvarende tykke gummipropper – selv den indbyggede lampe og de indbyggede solceller virker ret solide.

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 har, som navnet antyder, en kapacitet på 24000 mAh, hvilket gør at den kan oplade en almindelig smartphone omkring otte gange. Dette, lagt sammen med solceller og den ganske gode lampe, gør powerbanken perfekt til camping, på båden, til festival eller lignende.

Solceller kan virke som en overflødighed, men virker fint i en kneben situation. Desuden har Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 flere forskellige tilslutningsmuligheder, hvilket gør den ekstra anvendelig i mange situationer.

 

Find den bedste pris her:

www.pricerunner.dk

+Afsindigt robust
+Imponerende kapacitet
+Mange tilslutningsmuligheder
+Solceller er en god detalje

Konklusion

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 er din bedste ven på camping-turen eller på båden - med både lygte og solceller er der tænkt på lidt af hvert fra Sandbergs side.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
24000 mAh
Tilslutninger
1 x Micro USB female, 2 x USB A female, 1 x USB-C
Mål
18 x 9 x 3 cm
Vægt
553 gram
Andet
IP67-certificeret, solceller, lommelygte, stødsikker