Amaryllo iCamPRO FHD

Nemt IP-kamera, der kobles til din smartphone, og selv opdager bevægelse i hjemmet.

af #Overvågningskamera #Amaryllo
9.0

Tidligere har det været forholdsvist besværligt at installere et IP-kamera, så du kan holde øje med hjemmet, når du ikke er hjemme, men på det seneste er der kommet en del kameraer på markedet, som styres via en app på telefonen. Det betyder, at du ikke længere skal bøvle med viderestilling af porte i routeren, faste IP-adresser eller DNS-servere.

 

Amaryllo iCamPRO FHD, som vi har testet her, installeres nemt via en dansk app til Android og iPhone. Efter installation af appen vises en QR-kode på skærmen, som du skal vise til kameraet. Efter få sekunder dukker videobilleder fra kameraet op på mobilens skærm – og det virker også, når du ikke er koblet på dit hjemmenetværk. Det er så nemt, at selv nybegyndere kan være med – og varsler dermed nogle hårde år for indbrudsbranchen. Den eneste besværlighed under opsætningen er, at Amaryllos kamera ikke virker med 5 GHz-netværk, så vi måtte prøve os lidt frem, før vi fik det til at virke på et gammeldags 2,4 GHz-netværk.

 

Kameraet fra Amaryllo har den særlige egenskab, at det rummer bevægelsessensorer på både for- og bagside, og så snart det opdager bevægelse, drejes linsen mod bevægelsen. Kameraet kan dreje 360 grader og dermed fange en tyv fra alle vinkler, og som noget nyt også genkende ansigter. Derfor fanger det først bevægelsen og peger derefter linsen mod ansigtet, hvis et menneske har skabt bevægelsen. Det virker ret effektivt – hvis der blot er tale om en enkelt person og ikke en hel gruppe. Du kan også manuelt dreje kameraet op og ned og hele vejen rundt fra appen.

 

Selvom Amaryllo iCamPRO FHD er nemmere at sætte op end traditionelle IP-kameraer, skorter det ikke på indstillinger. Du kan fx aktivere og deaktivere de enkelte bevægelsessensorer, hvis du kun vil have optagelser fra en bestemt retning, ligesom du kan gemme videooptagelser på dit Google Drev, så du altid har en kopi af bevismaterialet. Du får naturligvis også besked på telefonen, når kameraet opdager bevægelse, og selv hvis tyven tager kameraet under armen, ligger optagelserne online. Der er altså her tale om et kamera, som begynderen kan finde ud af, men som rummer indstillinger nok til eksperten.

 

Du kan købe Amaryllo iCamPRO FHD her

Konklusion

iCamPRO FHD har dansk opsætning, og er dermed let at komme igang med. Det er en glimrende måde at sætte ansigt på tyveknægte i hjemmet.

Specifikationer

Mærke
Amaryllo
Opløsning
1920*1080 pixels, 30 billeder i sekundet
Tilslutning
WIFI
Motor
JA
Andet
Bevægelsessensor, nattesyn, 256 bit kryptering, H.264-video, 802.11b/g/n netværk (KUN 2,4 GHz)