Plantronics Voyager 5200

Plantronics Voyager 5200

Lækkert headset med støjreduktion

af #Høretelefoner og headsets #Plantronics
9.0

Endnu en gang har Plantronics lanceret et virkelig solidt Bluetooth-headset, som virker med alle slags smartphones. Det er spækket med følere og kan blandt andet selv ”tage telefonen”, når du sætter det på øret, og ligeledes føre samtalen tilbage til telefonen, når du tager det af igen. Derudover har det et støjfilter, så du går klart og tydeligt igennem i modtagerens ende.

Lydkvaliteten under samtale er generelt høj. Vi testede Voyager 5200 med en iPhone, og hvor det almindelige øreprop-headset, der følger med iPhones, dagligt afføder klager som ”jeg kan ikke høre, hvad du siger” og ”du går dårligt igennem”, er sagen helt anderledes her. Den lille højttaler leverer en fin kvalitet og kan desuden servere en lydstyrke, der overdøver vind- og vejstøj, når man bevæger sig rundt i trafikken. Og på samme måde er mikrofonen forsynet med støjfiltre, der også skærmer af for omgivende støj. Det samlede resultat er, at Voyager 5200 er en fornøjelse at føre telefonsamtaler med.

Udover at headsettet kan bruges til samtale, byder Plantronics også på masser af andre stærke funktioner. Voyager 5200 kan eksempelvis bruges til at fjernbetjene Siri og Google Now, iPhones og Androids digitale taleassistenter, hvor du eksempelvis kan bede om at ringe op til bestemte personer eller få sendt beskeder.

Headsettet er blødt og let, og jeg kunne snildt holde ud at have det på i timer ad gangen. Dertil kommer, at det passer lige godt til både højre og venstre øre. Batteriet, som holder i op til syv timers tale, oplades via det medfølgende USB-kabel, men der følger ingen oplader med, så du må enten slutte det til en USB-port på pc’en eller bruge din telefonoplader.

Konklusion

Et glimrende og behageligt headset, som er garant for en klar og tydelig samtale.

Specifikationer

Mærke
Plantronics
Batteritid
7 timers taletid
Tilslutning
Bluetooth
Vægt
20 gram