Plantronics BackBeat Fit

Plantronics BackBeat Fit

Bluetooth-lyd til løbeturen

af #Høretelefoner og headsets #Plantronics
7.8

Plantronics er verdensberømte for deres Bluetooth headset, og deres vandtætte motionsheadset, BackBeat Fit, skuffer ikke. Backbeat Fit er legende let at gå i gang med: Når først du har opladet batteriet, skal du bare tænde headsettet, forbinde det med telefonen via Bluetooth og så er du kørende. Der er tilmed en venlig stemme, der fortæller dig, når du har tændt apparatet og når du er forbundet. Herefter er der fri, trådløs adgang til musik, podcasts og lydbøger på din mobil.

Lyden i BackBeat Fit er ganske god, men mangler en smule bund, så fx rockmusik bliver en smule tyndt i lyden. Lyden er dog rigtigt god til lydbøger og anden form for tale. Angående tale, skal det også nævnes at du kan besvare opkald fra din telefon direkte med BackBeat Fit, ved bare at trykke på en knap på højre øreprop. Lyden ved samtaler er overraskende god.

Ørepropperne er lavet af blødt gummi, og er ganske behagelige at have på i kortere perioder – dig vil jeg ikke bryde mig om at bruge dem i mere end en time eller to ad gangen. Det kan desuden være lidt bøvlet at justere ørepropperne, så de sidder perfekt, men når de først sidder rigtigt, er der ingen problemer.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et virkeligt godt headset til løbeturen, der dog ikke egner sig til lange lyttesessioner.

Specifikationer

Mærke
Plantronics
Batteritid
8 timer / 6 timers tale
Tilslutning
Bluetooth 3.0, miniUSB
Vægt
24 gram
Andet
Kan besvare telefonopkald, vandtæt, rækkevidde på 10 meter.