Jabra Vega er minimalistisk designet i sort med en orange stofledning.

Jabra Vega

Jabra Vega er høretelefoner med habil lyd og god støjreduktion.

af #Høretelefoner og headsets #Jabra
9.2

Jabra Vega er et minimalistisk designet hovedtelefon med aktiv støjreducering. Hovedtelefonerne er med sine 278 gram en anelse tungere end de fleste hovedtelefoner. Ørekopperne sidder over ørerne, så mest mulig lyd bliver holdt ude, mens musikken spiller.

Vega-hovedtelefonerne sælges med en æske med en beskyttende taske, en 1,2 meter lang stofledning med mikrofon og et AAA-batteri. Batteriet sættes ind i den ene pude og giver strøm til den aktive støjreducering.

Lydkvaliteten er høj og har en naturlig balance i bas, mellemtoner og diskant, uanset om du lytter til rock fra AC/DC eller pop fra ABBA. Lydisoleringen er samtidig fortræffelig – du skal skrue meget op for Back in Black, før sidemanden generes.

God støjreduktion
På siden af Jabra Vega sidder en knap, der tænder støjreduktionen, der gør, at alle lyde i omgivelserne dæmpes markant. Det er en fantastisk effektfuld funktion, hvis du vil koncentrere dig om arbejde, eller bare gerne vil have læsefred.

Efter fire dages intensiv test, føler jeg, at Jabra Vega – på trods af den høje vægt – sidder overraskende komfortabelt på ørerne. Men jeg oplever også, at hovedtelefonen spænder en anelse på min isse efter længere tids brug.

Jabra Vega kan købes her via Pricerunner.

Konklusion

Jabra Vega giver dig yderst velfungerende støjreduktion og solid lyd.

Specifikationer

Mærke
Jabra
Frekvensområde
20 - 20000 Hz
Batteritid
Op til 35 timer
Kabellængde
1,2 meter
Tilslutning
3,5 mm jack
Vægt
278 gram
Andet
AAA-batteri, taske og airplane-adapter medfølger