CORSAIR GAMING VOID SURROUND

Corsair Gaming Void Surround

God lyd med dårlig isolering

af #Høretelefoner og headsets
8.0

Corsairs headset omslutter ørerne og lukker resten af verden ude. Men selv om du ikke kan høre omverdenen, når du har headsettet på, God lyd med dårlig isolering kan omverdenen sagtens høre dig. Headsettet kan spille højt, meget højt, og man skal ikke skrue ret meget op, før sidemanden også kan lytte med.

Lydkvaliteten er høj og lækker. Uanset om du er til opera, klassisk, heavyrock eller blot vil Skype med moster Oda, er det tydeligt at høre, hvad der foregår. Lyden har generelt en sund og naturlig balance imellem bas, mellemtone og diskant, og mikrofonen er god til at reducere baggrundsstøj, så modtageren også får oplevelsen af en knivskarp samtale. Her er det i øvrigt en fordel, at mikrofonen kan vippes op og væk fra ansigtet, når den ikke bruges, ligesom den også kan slukkes helt fra mikrofonknappen, som sidder på den venstre hovedtelefon.

Headsettet byder på flere praktiske forbindelsesmuligheder og kan via sin minijack-tilslutning sættes i pc’er, tablets og smartphones. Men der medfølger også en USB-adapter, så det kan installeres som eksternt lydkort på pc’en – smart, hvis man fx kun bruger det til Skype og stadig vil have musik ud af sine almindelige højttalere.

Konklusion

Et glimrende headset til samtale over internettet, spil, musik og video.

Specifikationer

Frekvensområde
20 Hz – 20 KHz
Tilslutning
USB + minijack
Vægt
790 gram