TomTom Via 62

TomTom Via 62

TomTom Via 62 kan ikke helt leve op til GPS-mulighederne i en moderne smartphone.

af #Diverse #TomTom
6.2

For 10 år siden var det svært at klare sig uden en rigtig GPS i forruden, men det var dengang. I dag har udviklingen i smartphones mere eller mindre gjort de “gammeldags” GPS’er overflødige. En smartphone i en holder i forruden kan uden problemer erstatte GPS’en, og så er der endda flere gratis navigations-apps at vælge imellem.

Der er dog stadig et par mærker blandt GPS-producenterne, der holder fast og et af dem er TomTom, der lokker med en stor skærm på seks tommer i sin Via 62-GPS.

Skærmen er ganske vist stor, men dens billedkvalitet og følsomhed for berøringer kan slet ikke måle sig med en god smartphone. Opløsningen er helt nede på 800 x 480 pixels, og det kan ses.

Du får kort med over Europa, så du behøver ikke, at skulle bekymre dig over skulle hente kort ned før ferieturen, som du skal på en telefon.

Du må til gengæld væbne dig med lidt tålmodighed, når du taster en adresse ind i GPS’en, for der kan godt gå nogle sekunder, før ruten til målet er beregnet.

Konklusion

Hvis du ikke har en smartphone med en tilpas stor skærm, så kan Via 62 være et godt supplement, når der skal navigation i forruden af bilen.

Specifikationer

Mærke
TomTom
Produkttype
GPS
Tilslutning
SD-kort
Andet
Trafikmeldinger ved hjælp af smartphone