TomTom Runner 2 Cardio + Music

TomTom Runner 2 Cardio + Music

GPS-ur med masser af funktioner til løb, cykling, svømning og andre sportsaktiviteter.

af #Diverse #TomTom
8.8

Hvis du har svært ved at finde cykeltøjet eller løbeskoene frem, så kan musik i ørerne, forskellige træningsprogrammer og præcis overvågning af dine sportsaktiviteter være stærkt motiverende. Det er blandt andet disse muligheder, som Runner 2 Cardio + Music fra TomTom giver dig.

Det er meget mere end et løbeur. Det kan måle pulsen på dit håndled, så du kan træne i forskellige pulszoner under fx sprint, fedtforbrænding og udholdenhed. Du kan bruge uret til løb, cykling, svømning, på løbebåndet og i motionscenteret. På den lille skærm kan du følge med i afstand, tempo, tid og forbrændte kalorier når du er i gang med de fysiske udfoldelser.

Uret kan rumme over 500 sange, så du ikke behøver slæbe din telefon eller mp3-afspiller med, hvis du vil lytte til musik. Det kræver dog, at du har et sæt trådløse høretelefoner, der kan modtage musikken via Bluetooth.

Det er klogt at opdatere Runner 2, før du tager det i brug. Det gør du med pc-programmet TomTom MySports, hvor du også slår aktivitetsmålingen til. Her kan du i browseren se detaljer fra alle dine aktiviteter, og blandt andet se din rute på et kort, rutens højdeforskelle, tempo og hvor meget energi, du har forbrændt. Du kan også installere MySports-app’en, så du via Bluetooth kan se dine aktiviteter på en mobiltelefon.

Du navigerer i urets indstillinger med en knap, som er placeret lige under skærmen. Knappen fungerer som et joystik, og det fungerer fint – lang bedre, end hvis du skulle kontrollere uret på en trykfølsom skærm med svedige fingre.

De mange smarte funktioner sætter batteritiden under pres. Der følger en lille oplader med, som kun passer til Runner 2. For at bruge den, skal du adskille selve uret fra remmen, der i øvrigt kan købes i forskellige farver. Remmen kan tilpasses både små og store håndled.

TomTom Runner 2 Cardio + Music kan købes her via Pricerunner.

Konklusion

Flot udvalg af funktioner og præcise målinger gør dette sportsur til en attraktiv medløber. Hvis du bruger mange funktioner samtidig, er batteritiden kort.

Specifikationer

Mærke
TomTom
Produkttype
GPS-ur
Mål
2,2 x 2,5 cm (skærmstørrelse)
Vægt
50 gram
Tilslutning
USB, bluetooth
Andet
Pulsmåler, distance, tid, kalorieforbrænding