CREATIVE SOUND BLASTERX G5

Creative Sound BlasterX G5

Lækker lyd i lommeformat

af #Diverse #Creative
8.0

Du behøver ikke nøjes med middelmådig lyd fra din bærbare pc. Creative Sound BlasterX G5 er et transportabelt lydkort med hovedtelefonforstærker og lydindog udgange i en bedre kvalitet.

Det er nemt at tilslutte computeren via et almindeligt USB-kabel, dog skal du selv hente de nødvendige programmer på Creatives hjemmeside for at kunne udnytte lydkortets særlige egenskaber. Det er blandt andet virtuel 7.1 Surround Sound, der betyder, at du i spil og film kan opleve at være omgivet af lyd hele vejen rundt.

Det er muligt at oprette tre forskellige profiler med individuelle lydindstillinger til specifikke spil, film og musikgenrer. Du behøver så blot at trykke på ”Profile”-knappen på ydkortet for at vælge den bedst egnede lydprofil. Du kan opnå markant forbedring af lydkvaliteten med Sound BlasterX G5 i forhold til pc’ens indbyggede lydkort.

I modsatte side er der en USB-port, der kan bruges til en USB-enhed til pc’en, fx en mus. Du mister derfor ikke en USB-port, når Sound BlasterX G5 sidder i computeren. Du skal til gengæld være forberedt på, at batteriet i din bærbare pc vil blive drænet hurtigere, da Sound BlasterX G5 kræver sin strøm.

Prisen for den gode lyd er rimelig, men hvis du ikke behøver 7.1 Surround Sound, findes der andre gode alternativer.

Konklusion

Med dette lille lydkort kan du give lydkvaliteten på din computer et gevaldigt løft.

Specifikationer

Mærke
Creative
Mål
11,0 x 7,4 x 2,2 cm
Vægt
145 gram
Tilslutning
Micro-USB, lydindgang, lydudgang (3,5 mm), hovedtelefon, mikrofon
Andet
120 dB (DAC)