Club Ultra Smart Docking Station

Club 3D Sensevision Ultra Smart Docking Station

Dockingstation med masser af USB 3.0-porte, tilslutninger til ekstern skærm og stik til mikrofon og høretelefoner.

af #Diverse #Club 3D
8.0

På en bærbar pc er det tit lidt knapt med antallet af porte og stik, men det kan nemt løses med en dockingstation. Club 3D’s nye dockingstation er en af de mere funktionsrige af slagsen. Den tilsluttes nemt pc’en via USB 3.0 – og giver så adgang til en USB-hub med hele fem USB 3.0-porte. Men den kan meget mere end det. Her er også udgange til en ekstern skærm, som kan tilsluttes via HDMI, DVI og VGA. Du kan tilslutte op til to skærme på samme tid.

Det særligt smarte er, at tilslutningen til pc’en foregår ved hjælp af et enkelt USB-kabel. Det samme gælder det indbyggede netværksstik og minijack-stikkene til headset og mikrofon. Alt klares via samme USB-kabel. Det er praktisk og særdeles godt designet.

Docken er et par centimeter høj og er beregnet til at blive placeret bag den bærbare, så den hæves en smule. Vi testede den sammen med HP Envy 15-as004no (som du kan læse testen af her på testzonen), og det føles næsten som om docken er skabt til denne maskine. Bredden er omtrent den samme, når du bruger den sammen med en bærbar pc på 15 tommer, og så er det mere behageligt at skrive, når tasterne er hævet en anelse.

Dog var det ikke helt uproblematisk at installere docken. Vores bærbare havde ikke cd-drev, så vi måtte først kopiere indholdet af den medfølgende cd over på en USB-nøgle. Selvom vi i menuen herefter valgte at installere drivere til Windows 10, virkede installationen og den efterfølgende tilslutning af eksterne skærme ikke. Til sidst måtte vi ud på det store internet og selv finde nye drivere på Club 3D’s hjemmeside, før vi fik hele systemet til at virke.

 

 

Se den aktuelle pris her

Konklusion

Virkelig praktisk dockingstation, men installation var unødvendigt bøvlet, fordi de medfølgende drivere ganske enkelt var defekte.

Specifikationer

Mærke
Club 3D
Produkttype
Dockingstation
Mål
37 x 4,9 x 2,4 cm
Tilslutning
5 x USB 3.0, HDMI, VGA, DVI, 2 x minijack, netværksstik