SILVERSTONE SST-MMS01B HARDDISK-KABINET

SILVERSTONE SST-MMS01B HARDDISK-KABINET

Hård indpakning til din harddisk

af #Diverse
9.0

Hvis du leder efter et eksternt drev, som kan beskytte dine data i selv de hårdeste omgivelser med rystelser, støv og vand, er Silverstone SST-MMS01B lige noget for dig. Det er et harddisk-kabinet til enten en mekanisk harddisk eller en SSD på 2,5 tommer – altså diske af den type, der sidder i bærbare pc’er. Disken følger dog ikke med.

Det tykke kabinet er støvtæt og vandafvisende, så du kan være helt rolig, selv om du glemmer drevet i et lokale med hårdtarbejdende håndværkere. Kabinettet har bestå­ et holdbarhedskravene fra det amerikanske militær. MMS01B er således immun eller resistent overfor hurtige temperaturændringer, rystelser, sand, saltspray og svampevækst.

Et silikoneomslag sørger for ekstra beskyttelse rundt om alle hjørnerne på det lille kabinet, og selv om vi gentagne gange “tabte” boksen på gulvet fra 1,2 meters højde, så opstod der ingen fejl på den indsatte harddisk. Drevet tilsluttes til din pc via USB 3.0-port, så du kan overføre filer til og fra pc’en i meget høj fart.

Konklusion

Et sikkert køb, hvis du har brug for et eksternt drev, der kan tåle en hårdhændet behandling.

Specifikationer

Produkttype
Ekstern harddisk kabinet
Mål
13,5 x 10,0 x 2,0 cm
Vægt
280 gram
Tilslutning
2,5” SATA I/II/III harddisk/SSD, USB 3.0-kabel
Andet
lavet af ABS-plast med silikoneomslag, virker med Windows 10, 8, 7, Vista