Blue Snowball iCE

Blue Snowball iCE

USB-mikrofon til lydoptagelser i høj kvalitet.

af #Diverse #Blue
8.0

Hvis du er træt af dårlig headset-lyd når du optager lyde med mikrofonen, bør du anskaffe dig et bedre alternativ. Et af dem er USB-mikrofonen Snowball iCE, der har form som en snebold og er på størrelse med en grapefrugt. Dens utraditionelle udseende gør faktisk, at det bliver lidt sjovere mere inspirerende at optage lyd på computeren. Uanset om det er indtaling til en hjemmevideo, sang, guitarspil, podcasts, computerspil eller bare tale via fx Skype.

Det er nemt at komme i gang. Mikrofonen skal blot tilsluttes en ledig USB-port i din bærbare eller stationære pc. Du skal ikke installere drivere eller særlige lydprogrammer. Du skal dog bruge et program til at optage og gemme lyden fra Mikrofonen. Der følger ikke noget program med, men du kan bruge et hvilket som helst lydprogram, fx Audacity eller Acoustica, der begge vindes i gratis udgaver.

Sammenlignet med den indbyggede mikrofon i din computer kan du med Snowball iCe opnå en mere detaljerig og nuanceret optagelse. Mikrofonen kan optage hele vejen rundt – 360 grader – så den kan sagtens bruges ved en rundbordsdiskussion eller i øvelokalet hvis du spiller i et orkester.

For en mikrofon i denne prisklasse er det flot, så lidt uønsket baggrundsstøj, der kommer med i optagelserne. Største anke er, at det lydniveau, der optages med, er lavt. Vi savner også en tænd/sluk-knap, så USB-kablet ikke skal trækkes ud for at slukke udstyret.

Blue Snowball iCe kan købes her via Pricerunner.

Konklusion

Mikrofonen Blue Snowball iCe leverer lave men flotte optagelser fri for meget af den irriterende baggrundsstøj, der kendetegner billige headsets.

Specifikationer

Mærke
Blue
Produkttype
Mikrofon
Vægt
460 gram
Tilslutning
USB 2.0