BenQ Zowie Vital

BenQ Zowie Vital

Simpelt lydkort giver markant bedre lyd på din pc.

af #Diverse #BenQ
8.6

Vil du have bedre lydkvalitet og mindre støj på linjen når du afspiller musik på din pc, kan du vinde rigtig meget med et eksternt USB-lydkort som BenQ Zowie Vital. Med det kan du nyde musik i hi-fi-kvalitet på din pc. Lydbilledet er flot og gengiver på fin vis detaljer i de forskellige musikgenrer. Lydstyrken kan også nå adskillige decibel over din pc’s indbyggede lydkort uden at blive forvrænget.

Zowie Vital tilsluttes en bærbar eller stationær pc via en almindelig USB-port og kræver ikke ekstra strømforsyning. Herefter kan du tilslutte højtaler og headset eller høretelefon via tre minijack-stik.

Det minimalistiske lydkort har umiddelbart ingen knapper til betjening, men når det er tilsluttet pc’en, lyser to rækker knapper op på overfladen. Du kan blandt andet kontrollere lydstyrke og justere diskant og bas. Du kan vælge, om lyden skal sendes til høretelefon eller højtaler og låse alle knapper. Det er fx praktisk til fest eller hvis du har lydkortet i en taske under brug. Det fungerer fint, når du husker at vælge den rigtige indstilling, før justerer styrken med de to plus- og minus-knapper.

BenQ Zowie Vital kan købes her via Pricerunner.

 

 

Konklusion

Prisen er høj, men BenQ Zowie Vital forbedrer markant lydkvaliteten på de pc'er, vi anvendte i testen. Det er hørbart selv med billige hovedtelefoner og højtalere.

Specifikationer

Mærke
BenQ
Produkttype
USB-lydkort
Mål
10,1 x 6,5 x 2,1 cm
Tilslutning
USB