Lenovo Ideapad 710s Plus

Lenovo Ideapad 710S Plus

Let bærbar pc med vanvittig hurtig SSD

af #Computer #Lenovo
9.5

Hvis du leder efter en hurtig, let og slank bærbar pc med særlige egenskaber, kan prisen let ende på et femcifret beløb. Det gælder ikke for Lenovo Ideapad 710S Plus, der har fortrin som fingeraftrykslæser og en SSD med 256 GB lagerplads, der er tre gange hurtigere end standarden for bærbare computere i denne prisklasse.

Helt præcist målte vi vanvittige læsehastigheder på 1.445 MB/s. Skrivehastigheden er på 325 MB/s, omkring dobbelt så hurtig som en almindelig SSD. Det skyldes, at SSD’en er en PCIe-kort, der sidder direkte i bundkortet på ideapad 710S Plus.

Når du tænder pc’en på startknappen, går der sjældent mere end 12 sekunder, før den er klar til brug. Det er imponerende hurtigt. Opstarten bliver selvfølgelig langsommere, efterhånden som du får installeret programmer på pc’en, men det giver en god fornemmelse for, hvor hurtig SSD’en faktisk er.

Systemet sluger dog en god del af de 256 GB, så du har knap 180 GB lagerplads til programmer, billeder og andre data.

 

God ydelse

Du finder også høje hastigheder i den stærke Intel Core i5-processoren og den hurtige 8 GB DDR4-hukommelse. Grafikkortet af mærket Nvidia klarer fint grafikkrævende spil og programmer, ude dog at forvandle pc’en til spillemonster.

Skærmen på 13,3 tommer har Full HD-opløsning, der passer perfekt til film og giver god plads til ikoner og vinduer på Skrivebordet i Windows. Eneste minus er, at skærmen er blank, så refleksioner under visse forhold kan blive et problem.

Batterilevetiden er ofte i underkanten på de hurtige og slanke computere. Batteriet i Lenovo Ideapad 710S Plus kan holde liv i maskinen i op til 7 timer med tekstbehandling, e-mail og hjemmesidebesøg. Det er rigtig fint.

 

Tre forskellige USB-porte

Det er på ingen måde overvældende med to USB-porte til fx et eksternt drev, en mus eller til opladning af en smartphone. Derudover er der en USB Type-C-port. Udvalget af enheder, der kan udnytte denne standard, er endnu begrænset, men det er en god fremtidssikring. Pc’en har kortlæser, så du kan tilslutte et SD-hukommelseskort som fx ekstra lagerplads.

Tasterne er adskilt af et par millimeters mellemrum, hvilket gør det lettere at skrive uden tastefejl. Du kan aktivere et behageligt lys under tastaturet, så du har en chance for at ramme de rigtige taster, når du bruger pc’en i et mørkt lokale.

 

Find en forhandler:

www.lenovo.dk

 

+ Superhurtig lagerplads

+ Fingeraftrykslæser

+ Slank og let

+ God pris

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Hvis du ønsker en nydelig og slank bærbar pc med en imponerende høj ydelse til prisen, er Lenovo IdeaPad 710S Plus det helt rette valg.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i5-7200U, 2,5 GHz
Grafikkort
Nvidia GeForce 940MX 2 GB
Hukommelse (RAM)
8 GB DDR4
Lagerplads
256 GB SSD-PCIe
Skærmstørrelse
13,3 tommer (33,7 cm)
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels (Full HD)
USB-porte
USB 3.0, USB 2.0, USB Type-C
Tilslutninger
Kortlæser, headset, DisplayPort
Netværk
Wi-Fi 802.11ac
Mål
30,9 x 22,0 x 1,5 cm
Vægt
1,3 kg
Batteritid
Op til 7 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home
Andet
Fingeraftrykslæser
Benchmark (højest er bedst)
2708 point (Passmark Performance Test)