dell7350d alt text

Dell Latitude 7350

Stærk pc og tablet med mangler.

af #Computer #Dell
8.0

En tablet er supermobil og perfekt til internet og underholdning. En bærbar computer er til gengæld klart overlegen, hvis du skriver mere end et par sætninger ad gangen, vil redigere billeder og hvis du har brug for bedre ydelse.

Dell Latitude 7350 er en bærbar 2-i-1 pc med det bedste fra disse to verdener. Den består af en 13,3 tommer touch-skærm og tastatur med bagbelyste taster i en kvalitet, der gør pc’en til et fortrinligt skriveredskab. Den brede museplade fungerer også meget fint og gør det nemt at styre musemarkøren rundt i Windows 10. Skærmbilledet står skarpt, klart og med flotte farver.

Full HD-opløsningen for den relativt lille skærm er høj, så du kan sagtens arbejde med flere åbne vinduer placeret side om side på Skrivebordet i Windows. Tekst, ikoner og andre elementer er dog forstørret 150% som standard. Du kan nemt tilpasse størrelsen og gøre den mindre. Det kræver dog et godt syn og høj præcision, hvis du styrer computeren med fingre på skærmen.

Bag det mørkegrå ydre, som består af aluminium og plastik, fortjener særligt den superhurtige SSD at blive nævnt. Det er en fornuftig mængde lagerplads, med mindre du vil gemme store mænger underholdning på pc’en. Det er processoren kraftig nok til at klare, men den er ikke skabt til hurtige 3D-spil. 4 GB er heller ikke imponerende, men nok til at styresystemet fungerer uden problemer.

Tastatur-docken er udstyret med en mini-DisplayPort til en ekstra skærm, og to USB-porte. Du kan derfor hurtigt får problemer, hvis du vil tilslutte printer, eksterne drev, mus og andet udstyr. Skærmen rummer tænd-/slukknap, volumeknapper og stik til hovedtelefoner.

Hængslet på tastaturet sikrer, at skærmen sidder godt og solidt. Skærmen kan kun bøjes få grader bagud, og det er ikke muligt at montere skærmen omvendt, så tastaturet virker som et stativ, hvis du fx vil se film på pc’en. Computeren er let, men dog mindst et halv kilo fra at kunne blive kaldt en letvægter.

Batteriet kan holde Latitude 7350 kørende i cirka 10 timer, hvis den ikke konstant er på overarbejde. Den lange levetid gælder dog kun, når skærmen er koblet til tastatur-docken. Uden den er batterilevetiden nede på omkring syv timer.

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Det er en dyr, men mobil og alsidig pc med lang batterilevetid og en rigtig god skærm. Det sparsomme udvalg af porte trækker ned.

Specifikationer

Mærke
Dell
Type
Bærbar
Processor
Intel Processor 5Y10 0,8 GHz
Grafikkort
Intel HD Graphics 5300
Hukommelse (RAM)
4 GB
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
13,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB 3.0
Tilslutninger
headset-stik, 1 x DisplayPort (mini), SD-kortlæser
Mål
32,0 x 23,0 x 2,0 cm
Vægt
1,66 kg
Styresystem
Windows 10