Kabinettet er bygget i aluminium. Det giver en god, solid fornemmelse, når du skal bære rundt på computeren.

ASUS ZenBook UX430UQ-PURE1

God allround-pc.

af #Computer #ASUS
8.9

Det største plus ved en Duka-pc er ikke selve computeren, men dét, du får med. Duka leverer nemlig en samlet pakke med telefon-hotline og mulighed for, at du kan overdrage styringen af din pc til en supporter fra Duka.

Det betyder også, at du ikke bare køber en pc, men også bliver en del af en abonnementsordning. Prisen på selve pc’en er meget passende i forhold til dens sammensætning. Oveni kommer så et abonnement på 269 kroner om måneden for adgang til hjælp fra Duka. Abonnentet har ingen binding, så du bestemmer selv, om du vil fortsætte med at benytte dig af det.

I stedet for ligegyldige programmer, som du skal betale for at aktivere, får du faktisk fuldt funktionsdygtige programpakker med i handlen, når du køber Duka Pro: Microsofts Office-pakke og Kaspersky Antivirus. Desuden sørger Duka for at tage backup af dine vigtige filer flere gange om dagen. Der kan gemmes op til 20 gigabytes data.

Selve pc’en er en HP Probook 450. Det er en stor og tung pc, der egner sig bedst til ikke at blive slæbt alt for meget med rundt. Til gengæld er der så blevet plads til et numerisk tastatur, som man forstår at sætte pris på, hvis man ofte bruger regneark. Tastaturet er stort og behageligt at skrive på. Tasterne kan bevæge sig lidt længere ned end hos mange konkurrenter, så du er aldrig i tvivl om, at dit tastetryk er blevet registreret. Det er lidt en sjældenhed efterhånden, men i Probook 450 sidder en god gammeldags dvd-brænder, hvis du skulle få lyst til at se en film eller brænde en dvd med feriebilleder. I mange slankere pc’er er stikket til kabelnetværk sparet væk af pladshensyn, men sådan et finder du også i Duka Pro.

Kan købes her:

www.power.dk

+ Ingen overflødige programmer
+ Fingeraftrykslæser

– Lidt lysforurening fra taster

Konklusion

Den lille ASUS ZenBook hæver sig flot over gennemsnittet på alle punkter. En god bærbar uden overflødige programmer.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Type
ASUS ZenBook UX430UQ-PURE1
Processor
Intel Core i3-7100U, 2,4 GHz
Grafikkort
Nvidia GeForce 940MX
Hukommelse (RAM)
4 gigabytes
Lagerplads
256 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
14 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB 3.1, 1 x USB 3.1 Type-C
Tilslutninger
Micro HDMI, SD-kortlæser
Mål
32,4 x 22,5 x 1,6 cm
Vægt
1,25 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home
Benchmark (højest er bedst)
2290,7