Verdens tyndeste bærbare computer Acer Swift 7

Acer Swift 7

Verdens tyndeste bærbare computer.

af #Computer #Acer
8.1

Den er simpelthen en fryd for øjet. Gyldent metal og matsort plastik er de to dominerende farver på verdens tyndeste bærbare pc Acers Swift 7. Designet er ekstremt slankt og emmer af eksklusivitet.

Swift 7 måler ganske vist kun én centimeter i tykkelsen, men den 13,3 tommer store bærbare pc er på ingen måde skrøbelig. Tværtimod virker den tynde krop solid, ubøjelig og i rigtig god byggekvalitet.

Der er kun en håndfuld millimeter fra bordkanten til tastaturet, og det giver en fantastisk arbejdsstilling, hvor arme og hænder slapper af. Jeg kunne næsten arbejde på den i alle de ni timer, som batteriet kunne strækkes til.

Levende billede med genskær
Med et så let og tyndt design kunne man fristes til at tro, at hverken ydelse eller skærmkvalitet er helt i top, men sådan forholder det sig ikke helt.

Skærmen byder på opløsning i Full HD, og selvom det ikke lyder af voldsomt meget for en pc i denne prisklasse, så giver det stadig flotte billeder. Film og stilbilleder står skarpt med flotte farver og en rigtig fin kontrast. Et skår i det flotte billede er dog en god portion genskær ved selv rolig belysning.

Ydelsen klarer på udmærket vis alle dine dagligdagsopgaver. 8 GB hukommelse og SSD’en på 256 GB arbejder fint sammen, og jeg havde en oplevelse af, at den reagerede hurtigt og effektivt, når det handlede om alle slags kontoropgaver. Når jeg kørte spil eller videoredigering på computeren, så var i5-processoren en tand for svag.

Swift 7 er en ganske dyr computer, der er fantastisk flot og mobil, men som også mangler en smule processorkraft, og så skal du være indstillet på kun at have to USB-porte.

 

Find en forhandler:

www.acer.dk

 

+ Papirtyndt design
+ Udmærket ydelse
+ Lydsvag

– Meget få porte

Konklusion

Lækker og dyr bærbar med eksklusivt design, men ydelsen mangler det sidste.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
Bærbar
Processor
Intel Core i5-7Y54 1.2 GHz
Grafikkort
Intel HD Graphics 615
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
13,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080
USB-porte
128 MB Intel HD Graphics 615
Tilslutninger
3,5 mm, 2 x USB C
Netværk
Bluetooth 4.0, 802.11a/b/g/n/ac
Mål
32,46 x 22,96 x 0,998 cm
Vægt
1,12 kg
Batteritid
9 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home 64 Bit
Andet
Integreret webcam
Benchmark (højest er bedst)
1910,6