Acer Spin 7

En fornuftig bærbar computer uden de store overraskelser.

af #Computer #Acer
8.4

Der er mange om buddet på markedet for bærbare computere, og det kan være svært at skille sig ud. Det gør Acer Spin 7 egentlig heller ikke rigtig, for Acer satser på det sikre, og leverer en bærbar computer, som kan, hvad den skal. Hverken mere eller mindre. Billedkvaliteten er god, tastaturet er rart at skrive på, og selvom den er lidt vel modtagelig over for fedtfingre, så er Spin 7 en pæn, tynd computer, der ikke fylder meget i tasken.

Glimrende som tablet
Skærmen kan klappes bagover for at lave computeren om til en tablet, og det fungerer glimrende. Computerens størrelse medvirker, at det er en ret stor tablet at sidde med i længere tid ad gangen, men det er en behagelig måde lige at tjekke nyheder på under morgenkaffen.

Spin 7 rummer ikke vildt meget motorkraft, så det er vigtigt at afstemme forventningerne til den inden et køb. Hvis den kun skal bruges til arbejde og surf på internettet, gør den jobbet glimrende. Hvis du forventer mere af den, findes der hurtigere maskiner til tilsvarende priser.

Batteriet holder desværre ikke til særlig meget brug, før det skal lades op igen. Selvom der loves op til 8 timers batteritid, så kan du ved internetsurfing og skrivearbejde forvente 3-4 timers batteritid ifølge vores tests, mens det kun bliver kortere tid, hvis video eller spil bliver en del af regnestykket.

Acer Spin 7 kan købes her.

+God tablet
+Flot billedkvalitet
+Nydeligt, tyndt design
-Batteritiden

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Acer Spin 7 er en pæn og funktionel bærbar computer, der kunne have brugt et bedre batteri og mere motorkraft for at være alle pengene værd.

Specifikationer

Mærke
Acer
Processor
Intel Core i7 (7. Gen) 7Y75 / 1.3 GHz (3.6 GHz) / 4 MB Cache
Grafikkort
Intel HD Graphics 615
Hukommelse (RAM)
8 GB LPDDR3
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
14", LED baglys, touchskærm
Skærmopløsning
1920 x 1080 / Full HD
Mål
32.46 cm x 22.96 cm x 1.1 cm
Vægt
1,2 kg
Touchskærm
Ja
Styresystem
Win 10 Home 64-bit
Benchmark (højest er bedst)
2355,9 i Passmark